Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Increase text size Decrease text size Print

MHRS ile Her Zaman Öndesiniz

Sağlık Bakanlığının sağlığınıza ve vaktinize değer veren hizmeti Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile her zaman öndesiniz.

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne ulaşmak için internet üzerinden www.hastanerandevu.gov.tr adresini kullanabilir ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak kendinize ve yakınlarınıza randevu alabilirsiniz.
MHRS Mobil Uygulamasını; App Store ve Google Play’den indirip ücretsiz olarak randevu alabilirsiniz.

Ayrıca, e-Devlet uygulaması üzerinden ve kamu hizmeti olan e-Nabız Kişisel Sağlık Sistemi üzerinden de MHRS ye erişebilirsiniz.